torstai 25. kesäkuuta 2015

Vähän mainosta/ A little advertisement

Sain tänään painosta ihka uudet käyntikortit! Syksyllä jatkan ohjaajan työtäni koulussa, mutta sen lisäksi haaveena on työllistyä myös muotoilijana. Osaamiseni painottuu käden taitojen ohjaamiseen, valokuvaamiseen ja kuvien käsittelyyn, digitaaliseen osaamiseen ja kierrätysmateriaaleihin. Jos siis tarvitset apuani, niin ota yhteyttä!

If you need help with visual things or textile designing, write an e-mail!

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Tuulikello/ wind chime from old stuff

Vanhoja kakkumuotteja on viime aikoina käytetty tuulikello-tyyppisten koristeiden tekemiseen. Minäkin tein oman version siivotessa löytyneistä savijoutsenista, teesiivilästä, piparkakkumuotista ja avaimesta. Lisäilin helmiä joukkoon ja käytin kiinnityksessä sähkölankaa ja narua. Kello soi kivasti tuulessa ja joutsenet lentävät vinhaa vauhtia :)

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kollaasikengät/ Mixed media shoes

Sain kerran ystävältäni hänelle liian pienet talvikengät. Kengät ovat olleet minulle vähän isot ja minulla on ollut jo pitempään mielessä maalata ja koristella ne uuteen uskoon. Sumutin kengät Primerin valkoisella pohjamaalilla. Maalin kuivuttua liimailin pintaan kangasta ja paperia ja maalasin kenkiä Folkartin akryyliväreillä. Viimeistelin työn piirtämällä mustalla tussilla ääriviivoja. Kengät tulevat näyttelyyn, eivät käyttöön :)


torstai 4. kesäkuuta 2015

Sanomalehdestä/Newspaper recycling

Olen mukana ensi syksynä järjestettävässä linnut-aiheisessa näyttelyssä. Näyttely rakentuu kierrätysmateriaaleista. Tämän postauksen kulho on yksi näyttelytöistä. Kulho on tehty sanomalehdestä vanhan lamppukuvun päälle ja koristeltu laatikoista löytyneillä serveteillä, kankaalla, paperilla ja väreillä. Valmis työ on vielä päällystetty isännän kaapista löytyneellä parkettilakalla.

You need an old lampshade.
Newspaper.
Wallpaper glue.
Stick newspaper with wallpaper glue. Put many layers. There is plastic between paper and the lampshade.

Let dry.
Different stuff for decorating.
A detail. Textile, paper and painting together.
Finished inside.

Finished outside.