tiistai 23. joulukuuta 2014

Iloista Joulua!/Merry Christmas!

Olen aina tykännyt tehdä kortteja. Yleensä olen liimaillut, piirtänyt ja leikellyt, mutta tänä syksynä olen opetellut tekemään digitaalisesti kortteja yhdistämällä piirroksia ja valokuvia. Se on minulle kuin huumetta ja täytyy ihan repiä itsensä pois koneen äärestä :) Näiden korttien myötä mukavaa joulua kaikille ja kiitos, kun olette seuranneet blogiani!

 Merry Christmas from Kettukolo and thank you for visiting my blog. I love making cards digitally mixing my drawings and own photos.sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joululahjavinkki/Gingerbread mold decoration

Minulla oli kaapissa iso läjä piparkakkumuotteja joista olen käyttänyt vain muutamia. Päätin ottaa osan niistä uusiokäyttöön. Naputin naulalalla ja vasaralla reiät muotteihin ja hioin rosot Dremelillä sileiksi. Yhdistin muotit ohuella metallilangalla ja pujottelin helmiä koristeeksi. Nyt piparkakkumuotit koristavat ulko-ovensuuta.

I turned gingerbread molds into a Christmas decoration.
 


sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukortteja/ Christmas cards

Olen suunnitellut opinnoissa meneillään olevaan kurssiin tietokoneella kortteja, joista aiemmin kerroinkin. Tein kokeeksi muutaman joulukortin ja etsin sopivaa ja edullista digipainopaikkaa korteille. Googlailun jälkeen löysin lopulta  Moo -nimisen painopaikan Englannista, jossa on mielestäni ajateltu asiakasta. Hinnat ovat näkyvissä ja tuotteista saa hyvin tietoa. Valittavana on kivoja vaihtoehtoja ja oma suunnitelma on helppo lähettää pdf -tiedostona. Ympäristöystävällisyys on myös otettu huomioon. Kortteja voi tilata pienen määrän eikä hinta karkaa kuitenkaan liian korkeaksi. Kortit tulivat puolessatoista viikossa kotiin. Olisi kiva teettää kortteja Suomessa, mutta pienissä määrissä hinta on monesti tosi kallis.

 I designed a couple of christmas cards and printed them by Moo in England. The quality is really good.