maanantai 17. helmikuuta 2014

Maanantain mietteitä

Minulla on tapana tehdä montaa projektia yhtäaikaa. Ja mielellään aloittaa joku uusi, vaikka olisi tärkeämpää saada edellinen valmiiksi. No, onpahan sitten mistä työstä valita!
Tänään päätin tehdä opinnäytetyötäni edes vähän aikaa. Olen tekemässä pienoismallia varsinaiseen opinnäytteeseen, joka tulee olemaan siirreltävä villamateriaalilla päällystetty koirankoppi.Kopin sisälle voi mennä kuuntelemaan kuulokkeista rekikoiramaailmaa. Kuulostaa hullulta, mutta semmoinen päähänpinttymä minulla nyt on. Pihamme tarhassa asuu valjakkokoiria, jotka ovat innoittaneet tähän pinttymään.


Koirankoppiini tarvitsen paljon vanhoja villapaitoja, -sukkia, -lapasia ja -pipoja. Joten jos haluat luopua vanhoista villavaatteistasi, jotka mielellään huopuvat, niin ota yhteyttä! Sininen kehys on kopin puista runkomateriaalia.


Tästä on tulossa pikkukopin katto.


Tämä on keskeneräinen neulahuovutusvälityö, jota teen jaksaakseni tehdä muita töitä! Sain Kodin ykkösestä kahdella eurolla rairuohon kasvatukseen tarkoitetut 3 laatikkoa. Niistä saan hyvät taulunkehykset. Työn pohjalla vanhaa villasäärystintä,tietysti.


Kaverina minulla on tänään Piki, joka haluaa olla emännän lähellä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti