sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Hyvää uutta vuotta!/Happy New Year!

Lomapäivinä on ihana kiivetä heti aamupalan jälkeen yläkertaan omaan kammioon ja puuhailla siellä. Vuoden viimeisinä päivinä olen nauttinut mietelauseiden kirjoittamisesta vanhoille kirjansivuille, jotka olen valmistanut sopiviksi kirjoittamiseen. Näissä hommissa aika kuluu kuin siivillä!

I made some pictures with gelliplate and acrylic colours. I used also stamps for decoration and wrote texts with calligraphy nibs onto old book pages.


Sivujen koristelussa ja maalaamisessa käytän gelliplate-alustaa. Telaan värejä gelliplatelle ja painan kirjan sivun suoraan värien päälle. Tulos aina hieman arvoitus, mikä tekee tekemisen kiinnostavaksi. Gelliplate on pehmeä läpinäkyvä  alusta, jolla voi tehdä yksinkertaisia painotöitä vesiliukoisilla väreillä.


Tein linnun  laittamalla leikatun linnunkuvan gelliplatelle ennen värin telaamista. Poistin linnun ennen kirjan sivun painamista väriin, jolloin sain aikaan linnun kokoisen alueen, missä ei ole väriä. Maalasin linnun Inktense-väreillä, koska en halunnut jättää sitä sivun väriseksi.


Tekstit kirjoittelin kalligrafia -hiusterällä ja metallihohtoisilla vesiliukoisilla väreillä.


Lintu on leikattu vanhasta lintukirjasta, sydän leikattu paperista ja lehdet painettu leimasimilla.

Tämän kuvan kuvioinnissa käytin mm. leimasinta ja geelitussia.

Tykkään itse kovasti lopputuloksesta. Näitä kuvia voi käyttää vaikka onnittelukortteihin tai tehdä niistä tauluja. Mikä on sun lempilauseesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti