lauantai 10. marraskuuta 2018

Mekkotaidetta/Art cloth

Ostin viikolla uuden käsityökirjan (niitähän ei voi koskaan olla liikaa). Kirja on Tilly Rosen Stitched memories; ihana hempeä kirja täynnä sieviä pitsejä ja vintagekankaita, nappeja ja pistoja. Innostuin kirjasta niin, että aloin heti miettiä miten voisin hyödyntää omaa varastoa vastaaviin ihanuuksiin.

I bought a new lovely book by Tilly Rose. Inspired by the book I started a new project! I will make an art dress with laces and buttons and lots of stitching.



                        

Olen aiemmin tehnyt vanhoista huiveista tunikamekon itselle ja koska se on ollut vähällä käytöllä, päätin ottaa mekon käsittelyyn kirjan inspiroimana :)

 Siispä keräilin pitsiaarteita ja muita ihanuuksia kaapeistani, joita nyt sovittelen mekkoon ja mietin miten saan parhaan kokonaisuuden.




Katsotaan mitä näistä syntyy! Olen yleensä kärsimätön taiteilija ja haluan saada nopeasti valmista. Nyt koitan keskittyä ja rauhoittua tämän työn ääreen. Mikäpä sen mukavampaa harmaina marraskuun päivinä... Kirjailen kauniilla langoilla ja valikoin ihanimmat pitsit. Teen sitten uuden päivityksen, kun on valmista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti