tiistai 6. maaliskuuta 2018

Sanakirjasta taidetta/Paperart from dictionary

Kelläpä meistä ei olisi vanhoja kirjoja hyllyssä pölyyntymässä? Löysin äskettäin paksun englannin sanakirjan miehen opiskeluajoilta ja sain luvan käyttää sitä materiaalina taidejutuissani. Kirjassa on noin 1200 sivua, joten materiaalia todellakin riittää muutamaan juttuun ;D Kierrättäjän sydäntä lämmittää!

I found an old dictionary and started to make paperart with acrylic colours, gelli print and stamps. There are over 1000 pages in my dictionary so I have a lot of work :D

Kirjansivutaiteiluissa käytän mm. akryylivärejä, leimasimia ja leimoja (omatekoisia ja ostettuja) sekä gelli print -alustaa. Liimana käytin Royal Coat-liimalakkaa; se on erinomaista paperikollaaseihin.

Tykkään käyttää telaa ja telata väriä suoraan sivulle, jonka päälle voi vaikka painaa kuvioita leimasimella.

Nämä palat on tehty edellä mainituilla välineillä. Lisäksi olen liimannut mietelauseita ja lintukirjan lintuja sekä piirrellyt tussilla. Ajatuksena oli rakentaa "ystävyyden talo". Maalasin sanakirjan sivuja ja leikkasin taloon sopivat palat.

     "A house of friendship."



 Tein gelli printillä maalauksia myös kortteja varten. Tässä olen vielä piirrellyt valkoisella tussilla maalauksen päälle.

Rapatessa roiskuu ja tähteeksi jää kauniita väripaperin paloja. Niistä voi tehdä vaikka paperikorviksia! Osan näistä tein kyllä ihan varta vasten korviksia ajatellen. Korviksissa on kaksi kerrosta paperia ja liimalakkaa useampi kerros, niin tulee vahvempi lopputulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti