lauantai 31. joulukuuta 2016

Uusi vuosi,uudet kujeet/ New Year news

Vuosi on lopussa ja uusi vuosi ovella. Kapuan mukana olen päässyt tänä vuonna kokeilemaan markkinointia ja omien tuotteiden myymistä hyväntekeväisyyteen. Ja se on ollut mukavaa, toisin kuin olen aina ajatellut :) Innostus ja uskallus tehdä kauppaa on kasvanut. Miksi kaupallinen ajattelu onkin niin vaikeaa tämmöisille taivaanrannan maalareille?

Olen siis päättänyt perustaa oman pienen yrityksen, toiminimen. Tämä on nyt juhlallisesti kirjattu tänne ylös, niin en pääse perumaan ajatusta! Aion laittaa verkkokaupan pystyyn ja alkaa myymään omia tuotteita; kortteja, rintanappeja, tauluja ja omaa osaamista päivätyöni lisäksi. Lisäksi aikeissa on jatkaa hyväntekeväisyyttä jollakin tavalla. Tästä kaikesta tulee lisäinfoa pikapuoliin vuoden vaihduttua. Tulette huomaamaan!

Kiitos kaikille blogia seuranneille, olen onnellinen jokaisesta lukijasta. Alla kuvia eräästä luomisprosessista:

New year is coming and I have been thinking to start my own tiny company with arts and crafts and craft courses. It has been my secret dream for a while but I haven`t had courage to make it. Maybe now it is the time :) I`ll let you know when my webshop starts :)
You can see pictures of one craft process below:


                         
Sketches for the new year card

This card is painted with acrylic colors and colored pencils onto old book page.



Here is a digital card which I made with Photoshop.

2 kommenttia:

  1. Wau, kuulostaapa erittäin hyvältä suunnitelmalta! Jos vielä pohdit kohdetta hyväntekeväisyydelle, niin meidän kouluhanketta täällä Ugandassa ollaan aloittamassa ja se SUPERUPEA!

    VastaaPoista