perjantai 5. elokuuta 2016

Kapuakapua

Kapua-vuosi on kulunut jo yli puolenvälin ja Nepalin matkaan on enää 3kk. Olen saavuttanut jo keräystavoitteen 5545e ja siitä olen tosi iloinen. Enpä arvannut tammikuun alussa, että rahankeruu sujuisi näin hyvin! 
Kiitos kuuluu kaikille tukijoille ja taiteen ystäville, sillä suurimmaksi osaksi raha on kertynyt omista käsitöiden ja taulujen myynnistä. Ravintolapäivätempaukset ovat tuottaneet myös hyvin, valtava kiitos Alliporukalle siitä :)

Muut kapuajat ovat tehneet varainkeruuta omilla tahoillaan ja muutama muu on myös saavuttanut tavoitteensa vieläpä paljon yli tavoitteen. Voit tarkastaa kapuajien tilanteetäältä.
Jokainen on kerännyt rahaa omilla vahvuuksillaan, kuka järjestämällä urheilutempauksia, kahvilapäiviä tai myymällä koruja. Eri puolilla Suomea on mahdollista osallistua kapuajien tapahtumiin. Esimerkiksi Toholammilla Lampintiellä on aivan ihana Katariin Pohjoiskankaan pop up shop ja vielä mahdollisuus joogaan. Tapahtumat löytyvät Kapuan sivulta tulevia tapahtumia.


Minulle vuosi on ollut kaikella tapaa jännittävä. Varainkeruu on ollut koko ajan mielessä ja jollain tapaa vireillä. On mahtavaa huomata, että omilla teoilla pytyy tekemään hyvää maailmassa.Eikä keräys omalta osaltani ole vielä loppunut, vaikka tavoite on jo saavutettu. Ylihuomenna olen nimittäin Pikku Marjan kesäpäivillä Pöljällä myymässä alla olevia tuotteita Kapuan hyväksi


 I have reached my Kapua goal and have collected over 5545e. The money goes for Nepalise girls to help their education. I have collected the money by selling my own artworks and arranging restaurant days with my girlfriends. I am so happy! Next Sunday I will be at Pöljä selling my crafts below. You can read more about Kapua here.
Myynnissä on omia kortteja,

farkunlahjekasseja,

kierrätyskorviksia,

t-paidoista ommeltuja pipoja,

lapaskissoja,

kierrätysmateriaaleista tehtyjä tauluja

ja jos ei sada, niin esillä saattaa olla myös koulun opetustauluille maalattuja tauluja.

Vaelluskengät on hankittu partiolaisten kaupasta Scandinavian Outdoorsilta ja testattu Lapin maisemissa. Ne ovat jo valmiina Everestin valloitusta varten :)


Hirvilahdessa on tulossa musiikillinen Kapuatapahtuma Tainan kammariin elokuun 20. päivänä.  Jenni Venäläisen ja Joonas Ojajärven Sorbattjin on lähtenyt mukaan tukemaan Kapuaa. Voit käydä tutustumassa kaksikon musiikkiin heidän kotisivuillaan täällä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti