lauantai 31. tammikuuta 2015

Tammikuun kuvia/Photos of January

Lamperila
Forest


Lohimaa
Helsinki

Evening in Kauppatori, Helsinki

At the lake with dogs.

Lamperila


keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kartasta korvikset/Diy from an old map

Tytär tykkää kartoista, joten päätin kokeilla miten kartta taipuu korviksiksi. Tarvitaan siis kartta, korupiikkejä, korupihdit, pieniä helmiaskarteluun kuuluvia renkaita, kontaktimuovia ja lasihelmiä tai muita sopivia helmiä.I used contact paper for covering the map strips.

lauantai 10. tammikuuta 2015

Harjoittelu Minna Suuroselle/Practising in Minna Suuronen Design

Opinnoissa on jäljellä harjoitteluja 21 opintopistettä, joista teen kolme mielenkiintoista kuukautta Minna Suuronen Oy:lle Kuopiossa. Minna valmistaa värikkäitä ja persoonallisia tunikoita, hattuja, laukkuja, pussukoita ja asusteita pääosin villakankaasta, pellavasta ja fleecestä. Hänen tuotteensa ovat käsin maalattuja ja koristeltuja ja ne valmistetaan Kuopion Kurkimäen ateljeessa. Minnalla on kivijalkamyymälä Kuopion Kauppahallissa. Minna löytyy myös facebookista nimellä Minna Suuronen Design.

Minun tehtäväni on pääasiassa muokata Minnan piirroksista ja maailmasta kuoseja ja etsiä kanavia digiprinttausta varten. Saan suunnitella kuvista ja piirroksista myös mainosmateriaalia. Tehtävä hoituu suurimmaksi osaksi kotoa käsin, omalla koneella. Olen innoissani harjoittelusta ja ehdin jo kokeilla tunnelmaa mainoskorttiin.

Minna Suuronen

Hand painted and appliqued bags.

 Minna Suuronen design.

 Beautiful handmade dress made of wool.

Hats and mittens.

My first digital picture for Minna Suuronen. The background photo is mine, little girl and other elements are Minna`s. Picture is made with Photoshop.