perjantai 24. huhtikuuta 2015

Hello from the mountains

Kolme viikkoa on sujunut sukkelaan ja yksi viikko on vielä jäljellä harjoittelua. Olen tehnyt polkupyöränkumituotteita, suunnitellut pääpantoihin printtikuvioita ja auttanut ison lähetyksen tekemisessä Bächli-Sportille. Pääpannat ja O(h)-Schal -huivit käyvät todella hyvin kaupaksi. Niitä on saatavilla monissa eri kuoseissa ja väreissä, voit halutessasi tutustua valikoimiin täällä ja täällä.

Töiden lisäksi olen kävellyt vuoria ylös ja alas. On mukavaa kulkea, kun lähes kaikki ihmiset tervehtivät. Jos eivät tervehdi, ovat luultavasti turisteja :) Löysin myös uuden tuttavuuden, jolla on yhteys Kuopioon ja naapurikylille!

Sää on ollut aurinkoinen suurimmaksi aikaa ja lumet ovat alkaneet sulaa vuorilta nopeasti. Lampaat pääsivät jo ulos ja kellojen kalke kuuluu huoneeseeni asti. Ensi viikolle on luvattu huomattavasti viileämpää ja sateisempaa, katsotaan tuleeko lunta!

I have had a very nice practising time here in Pb Engelberg. There is only one week left and I have enjoyed my time here.

Working outside with Silvia.

I designed a new print for beanies and headbands.

A laptop bag made of velo tubes.

So many headbands, beanies and O(h)-Schals!


I have made different  bags.

Spring!

Sunset in the mountains.

Spring flowers.

Sheep got out.

Hiking with a new friend.

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Practising in Engelberg at April 2015

Terveiset huhtikuisesta Engelbergistä. Minulla on onni olla harjoittelemassa  Silvia Hurschler-Bierin luona Pb-Polarbearilla. Huhtikuu on ollut tähän asti lämmin ja aurinkoinen, ei voi muuta kuin hymyillä!
Harjoittelussani olen keskittynyt polkupyöränkumeista valmistettaviin laukkuihin niin kuin viime keväänäkin ja uutena tuotteena on tulossa I-pad pussukka. Kokeilin myös sisustuspussukoiden tekemistä kumikankaasta. Kävimme markkinoilla läheisessä Stansissa viime viikolla ja kauppa kävi todella hyvin.

Työpäivät sujahtavat nopsasti ja joka päivä teen kävelyretken jonnekin ylöspäin ja sitten takaisin alas. Kevätkukat; sini- ja valkovuokot sekä esikot ja narsissit kukkivat joka puolella. Vesiputoukset ovat aika hiljaisia, lumi ei ole alkanut sulaa vielä kunnolla ylhäällä.

At the markets in Stans with Silvia.

A shopping bag made of velo tubes.

Little pouches.

 L-size bag.

An I-pad pouch.


 Mountains in Engelberg are so beautiful!